Trafik Alarm 3.0: Nu med Navigation!

Vi har arbejdet længe, og brugt lang tid på at teste, men nu er Trafik Alarm klar med stemme guided turn-by-turn navigation som virker i hele verden.

I første omgang har vi frigivet til iPhone, men om kort tid følger vi op med en Android version.

De nye navigation features er:

 • Stemme guided turn-by-turn navigation
 • Smarte genvejs knapper til “Hjem og “Arbejde”
 • Sluk/tænd for navigations stemmen uafhængigt af advarsler stemmen
 • Hurtig gen-beregning af rute ved afvigelse
 • Søg på adresse, stednavn eller POI (point of interest) navn
 • Mulighed for at vælge destination direkte på kortet (Hvis du f.eks. ikke kender adressen).

Ud over den store nyhed med navigation har vi lyttet til vores brugere og lavet en række forbedringer, som vi håber I vil sætte pris på i hverdagen:

 • Mulighed for at ”mute” advarsler. Denne funktion er lavet til dem, der syntes at det kan blive irriterende at få de samme advarsler igen og igen (F.eks ved langvarigt vejarbejde på ens faste rute)
 • Fast nord: For dem der syntes det var svært at finde indstillingen til fast nord, så ligger den nu direkte under kompas pilen. Tryk én gang på pilen, og nålen skifter til Fast nord. Så bliver det ikke nemmere.
 • Mulighed for at slå ”Ding” lyd til og fra. Fordelen giver næsten sig selv, men nu er det i al fald blevet nemmere at slå den til og fra (Funktionen findes under Indstillinger -> lyd indstillinger)
 • Notifikation funktionen har nu fået forklaring på. Vi kan se at det er forholdsvis få af vores iOS brugere der har udnyttet at vi hver morgen sender en såkaldt ”Rich push” besked til jer med et oversigtskort over fartkontroller og advarsler i området. Derfor har vi nu indbygget en lille demonstrations video under indstillingspunktet ”Notifikationer”, så man kan se hvordan
 • Hængelåsen er forsvundet. Der var ikke mange som havde noget at bruge den til, så vi har valgt at fjerne den igen.
 • Nye animationer i overgangene mellem skærme. Vi ved godt at den slags måske er for app nørder, men de små animationer hver gang i knap trykkes eller en menu åbnes skal også være i orden, så vi har givet dem lidt kærlighed så de får den her helt rigtige og lækre ”feeling” når de åbnes og lukkes. Man skal ikke tænke så meget over det, men bare nyde når noget er rigtigt.

 

 

Men vi stopper ikke her!

Vi går en spændende fremtid i møde, og vi har i den nærmeste fremtid nogle store nyheder på vej, som slår en tyk streg under at vi er Danmarks bedste Trafik Alarm app.

Så glæd jeg til at følge med, og nyd den nye navigations feature

 

Undgå uforudsete fotovogne

Vores kort over fotovogne i 2017 kan give dig et overblik over fotovognenes typiske placering, men hvis du vil opdateres i trafikken lige nu, så download vores Trafik Alarm app, og få trafikmeldinger så snart de sker. Vi informerer dig om køer, fotovogne, uheld osv. Hent appen og gør dig selv den tjeneste. God tur!

Med venlig hilsen

Team Trafik Alarm

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.